Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi baja lehet a bettának? :/...

Mi baja lehet a bettának? :/ (kép) tegnap óta ilyen az uszonya és sokszor csak fekszik a fűtőn és csak levegőt vesz.

Figyelt kérdés

[link]

Előre is köszi a válaszokat :)

2011. márc. 13. 19:18
1 2
 11/15 gfero ***** válasza:
vegyél 1300 ft kb. tetra general tonikot sók ideig elég és nem árt ha van otthon eredményesen alkalmazható uszonyrothadás és gombásodás esetén is.
2011. márc. 14. 06:27
 12/15 anonim válasza:
A Parakillt meg fogom próbálni, megyek ma be a városba...nemtudom, hogy megfázhatott-e nem hiszem, metr nem volt neki mikor. Mindig le volt takarva, anyum takarított a szobában tegnap, de akkor direkt bekapcsoltam neki jóval előtte a fűtőt, és mégjobban letakartam, hogy óvjam..szóval nem tudom. pont egy másik bettás kérdést találtam meg, ahová szintén te válaszoltál, és neki bársonybetegsége volt. Bár nem tudom, hogy ez az-e. Mindenesetre cseréltem neki most vizet (kár hogy egy napig pihentetni kell) meglátom...de köszönöm a segítségeket:) És most is én voltam..:)
2011. márc. 14. 08:51
 13/15 anonim válasza:
még azt szeretném kérdezni hogy a parakill mellé írnak még egy másik gyógyszert is az Aquafuránt. Azt is megvegyem, és a kettőt adagoljam egyszerre?
2011. márc. 14. 10:42
 14/15 anonim válasza:
Illetve még arról tudnál nekem írni, hogy az etetést hogyan? fagyasztott szúnyoglárvám van, kb mennyit, és mikor..most megyek a városba, olyan öö 3, fél négy körül érek haza, ha minden jólmegy, meglesz a gyógyszer neki..remélem fog hatni..nagyon remélem:/ és köszönöm a válaszokat:)
2011. márc. 14. 12:11
 15/15 anonim válasza:
hüm hüm..adtam neki parakillt..aquafuránt nem sikerült vennem, ahova bementem boltba azt se tudták mi az, a másik boltban meg én kellettem ahhoz, hogy megtaláljam a parakill-t:D természetesen egy 10 szer annyiba kerülő gyógyszert szerettek volna eladni, vagy csak új volt az eladó és nemtudta hogy hol van..mindenesetre ahogy elnézem (lehet hogy a vízcsere+hőmérséklet emelés miatt) mostmár a felső uszonyát meg-meg emeli ahogy fénykorában..pihizni mondjuk ugyanannyit pihizik..de ez talán? biztató?
2011. márc. 14. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!