Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ramirezi vagy kakadu törpesüge...

Ramirezi vagy kakadu törpesügerek tarthatók együtt bettákkal?

Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 20:01
1 2
 11/15 gfero ***** válasza:
lágyítani meg savanyítani is az ioncserélt vizel kel a desztillált víz is jó csak drágább.tesco-ba vagy más szupermarketben lehet venni.főzés által nem tudsz egy 6,8-7 ph vizet csinálni.kérdezd meg a halasnál milyen vízben tartotta a sügereket és remélhetőleg nem hazudik.
2011. márc. 12. 06:47
 12/15 anonim ***** válasza:
jaja, mondjuk itt barátomnál nincs lágyatva , de a halas is sima csapvízbe tartotta. Meg van nekem még pl filamentosa, ami szintén sügér az is jól néz ki. Azt se lágyítom és most így teljesen jól elvannak. Sok növény kell nekik. Előszőr növényeket szerezzél be és akváriumot, aztán várjál míg beáll a víz úgy 2 hetet legalább és csak utána tegyél bele halat, aztán heti 30%-os vízcsere, vagy ha van kedved az mégjobb, hogy 3 naponta csinálsz kisebb 15%-os vízcseréket, mert a ramirezi az pl érzékenyebb a vízváltozásokra állítólag, bár én nem vettem ezt észre hogy oly érzékeny lenne :)
2011. márc. 12. 09:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Hja a filamentosa nincs összerakva kakaduval és ramirezivel, azt nem tudom, hogy össze lehet e rakni.

Azt tudom, hogy a filamentosát még endler guppyval is össze lehet mert az olyan békés.

2011. márc. 12. 09:24
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket! :) Egyébként pont azért választottam ezeket a halakat, mert elsősorban növényes akváriumot szeretnék, és amennyire tudom ők kifejezetten jól érzik magukat a "dzsungelben". :)
2011. márc. 12. 15:12
 15/15 anonim ***** válasza:
jajaja, itt is dzsungelben vannak, szépen nő mellettük minden növény, nem tesznek tönkre semmit, rendes halak ezek :)
2011. márc. 12. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!