Spirulina tablettát adhatok minden nap az ancistrusaimnak?
Figyelt kérdés
5-en vannak, kettő közepes méretű, három kicsi. Egy tablettát szoktam adni nekik egy nap. A halaknak pedig most ilyen alga morzsákat adok, diétán vannak pár napja... picit el vannak hízva, félek hogy a belső szervek, máj elzsírosodik vagy mi... jól csinálom v változtassak az étrenden?2011. márc. 10. 11:20
1/5 anonim válasza:
Adhatsz nekik minden nap, de sokkal jobb lenne vegyesen zöldségekkel: uborka, répa, tök, spenót, borsó, saláta, mindegyik megforrázva. Valamint fa is kellene az akváriumba az egészséges bélflórához, annak híján 20 évről kevesebb, mint a felére, negyedére redukálódik az élettartamuk.
A halaknak jó a spirulina kúra, de adj fagyasztott szúnyoglárvát, artemiát és társait is nekik mondjuk egy hét után, de sokkal kevesebbet, mint előtte tetted. Szükségük van rá, csak kisebb mértékben.
2/5 Platypus válasza:
Szerintem nem is kéne etetni őket minden nap.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem ,köszi a tanácsaitokat! Megpróbálom a forrázott zöldséget. Valahogy furcsa volt, hogy lassan nőnek, a kettő nagyobb már több, mint fél éves, de még csak 7 cm és 4 centisen vettem őket. Alga nem sok van, eddig azt ették meg ami lehullott mikor etettem. Gondoltam biztos több kaja kell nekik, csak nem voltam biztos benne, hogy a spirulinát jó-e minden nap adni.
2011. márc. 10. 15:37
4/5 A kérdező kommentje:
Fél éve vannak meg nálam.
2011. márc. 10. 15:41
5/5 anonim válasza:
3 centi fél évre teljesen jó, nincsenek lemaradva. 12 centi körül van a kifejlett méretük, azt olyan 2 év alatt kell elérniük. Tehát nem kell aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!