Hogyan rendeznétek be egy 150 literes akváriumot?
Figyelt kérdés
Nekem van a 300 literes Malawi-tavi sügéres akváriumom. Szeretnék berendezni egy cca. 150 literest e mellé. Ti milyen halakat tennétek bele? :)2011. márc. 8. 18:31
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked utolsó!! :) Garnélákkal nem tudom, hogy meg merjek-e próbálkozni. Mivel ugye a sügiknek nem kell lágy víz, hanem a keményet szeretik, nem szoktam a lágyítással foglalkozni. Lehet, hogy egyelőre még hanyagolom őket...majd kiderül. :) Jaj, várom már, hogy kész legyen, egyelőre még csak tervezgetem. :)
2011. márc. 8. 19:56
12/16 A kérdező kommentje:
Jaj, azóta még írtatok ketten :D nektek is köszönöm! :)
2011. márc. 8. 19:57
13/16 anonim válasza:
A vitorlásos elgondolásod szerintem nagyon látványos, jó ötlet. Mellé semmilyen garnéla nem ajánlott.
Aztán mondták a nagyobb garnélásat (amano és társaik), ők jók lennének egy normál rajhalas akváriumhoz.
Én mondjuk a kalászhalakat imádom, ilyet tartok:
Ilyeneket szeretnék melléjük:
Csapvizesek, békések és nagyon jól kijönnek a törpegarnélákkal is. Viszont a nitrátra nagyon érzékenyek.
14/16 Platypus válasza:
A red cherry és az amano garnéláknak nem kell lágy víz. A vitorlás és a nagyobb halak mellé nem jó ötlet, de kistestű, békés fajok mellett megférnek. Egy csapat gyöngygurámi rengeteg neonhallal, egy pár Ancival és néhány amano garnélával jól kijönne és pazar látvány lenne.
15/16 A kérdező kommentje:
Juj, köszönöm! :) Ezek a gertrud kalászhalacskák nagyon tetszenek, már nézegettem...még nem tudom mi lesz. :) De jó ötleteket adtatok. Ha nem tudok lemondani a vitorlásokról, akkor szerintem lesznek garnélák. Vagy lesz külön aksi nekik idővel... :D
2011. márc. 8. 20:30
16/16 anonim válasza:
pedig a vitorlás aranyos, jó fej szokott lenni, követi a kezedet is, én azt vennék már ekkorába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!