Elszaporodott egy különös élőlény az akváriumban. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Nehéz leírni a kinézetét. Elég pici, rá van tapadva az üvegre, a szűrőre. Az üveg másik oldalán látom, hogy valamivel odatapad (mintha egy átlátszó, kocsoyás anyag belsejében lenne), de kívülről olyan a formája - oldalról nézve - mintha kagyló lenne. Világos színű, talán szürke kis maszat, benne sötétebb pici foltokkal. Az egész talán 4 mm hosszú, és 2 mm széles.2009. febr. 19. 01:40
11/21 anonim válasza:
Azért néz ki ilyen gusztustalanul szegényke, mert ilyen pici és átlátszó, olyan mint a hörcsög kölyök, az is szinte átlátszó kis gusztustalan izéke, de ahogy nő úgy erősödik és szőre is lesz. Bár a csigusznak szőre nem lesz, de nem lesz ilyen ijesztő :)
Oks majd figyeljük, ha nem jelentkezel akkor értesítjük a NASA ufókutató részlegét meg a médiát meg mozgosítjuk Predátort :D
12/21 anonim válasza:
NEKEM IS VAN ILYEN!!! Húú már írtam ide régebben és nemtudta senki sem, hogy mi lehet ez, de egyszer csak megjelentek az akváriumomban :D nincs velük különösebb bajom, csak nem tudom mik ezek, mert külső betelepítés nem volt, és mikor azt feltételeztem, hogy valami folytán kialakultak, mert mást lehetetlennek tartok, mindenki azt mondta, hogy ez hülyeség.. :D de én is nagyon szeretném tudni, hogy mik lehetnek ezek a kis élőlények :D
13/21 anonim válasza:
jah és kihagytam, hogy időtlen idők óta nem volt se új halam, sem csigám, sem növényem :) és totál nem olyan mint egy csiga, csak annyiban ahogy rátapad az üvegre, de amúgy mint egy fél kagyló :D
14/21 A kérdező kommentje:
ezaz!!!! mint egy fél kagyló, úgy néz ki. alulról tapadós izé. neked nem nőttek meg??
2009. febr. 19. 18:06
15/21 A kérdező kommentje:
most kivettem egyet, és valóban kagylónak tűnik. a páncélja kemény, de elég könnyen összenyomható. nem biztos, hogy kagyló is, de nagyon valószínűnek tartom.
2009. febr. 19. 18:16
16/21 anonim válasza:
Ugye nem gyilkolásztad le amelyiket kivetted? Szegény kis csücsök biztos megijedt! :)
17/21 anonim válasza:
Én vagyok az akinek vannak olyan izéi :D szóval hát volt egy kettő ami így nagyobbacska lett.. de az pár milit jelentett, hol voltak hol nem láttam egyet sem:D jah és nem nyomtam össze őket:D de egy fém csipesszel megkocogtattam, onnan tudtam h kemény a háza :D nagyon érdekelt, hogy mivel is állok szemben :D
18/21 A kérdező kommentje:
de, amelyiket sikerült kivenni, az feltehetően elhalálozott a kísérlet során. de ez egy lábasfejű (maximum), senki ne fakadjon sírva. még idegrendszere is alig van. :)
2009. febr. 20. 03:12
19/21 anonim válasza:
Reméled te :) Láttad az evolúciót? Ne csodálkozz, ha néhány nap múlva egy sárkány vesz elégtételt a "tesóért". :))))
Judy
20/21 anonim válasza:
Jaja, mint a South Parkban Stan hala az akváriumban rálehelt az üvegfalra és az uszonyával írta ki hogy Megfogsz halni!
Aztán ki is jött az akváriumból :)
Szóval én vigyáznék a helyedben és éberen aludnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!