Miért van az hogy a szumátrai díszmárnáim, a földfele (lefele néznek ) a testük meg függőlegesen van?
csak nincs valami bajuk?
egyébként érzékeny hal mert pont az egyik kapott hasvízkort a minap....
Sikerult teljesen kikezelni a hasvizkort? a beteg halat,ha meg nem tetted,kulonitsd el a tobbitol.
Gyakran jelentkezik ez a betegség szallitas, illetve hirtelen vizminoseg valtozasok után.(pl.ha nemreg csereltel vizet)_
furcsa mert csak az egyiknél jelentkezett a hasvízkor a többivel nincs gond ..
csak annyi hogy tünnek el a halaim.
neon, harcsa nincsenek sehol
a neonhal elegge kis termetu,nekem elofordult,hogy szetteptek a diszmarnaim,vagy a xifoim.
HA dusabb a novenyzet az akvariumban,konnyen megeshet,hogy elhullottak a halaid,es ott par nap utan mar szinte lehetetlen megtalalni oket.Viszont erre nagyon figyelj oda,mert nehany elpusztult hal az akvarium aljan fertozi a vizet,igy a halaid is ki vannak teve betegsegeknek.
Tudom,idoigenyesebb,de nalam joreszt bevalt,pucold ki becsuletesen az akvariumot,cserelj vizet,es a friss vizbe tegy --nem sok,--vagy ket csipetnyi etkezesi sot.
nekem is voltak szumi-im , ők is ugyanezt csinálták: ,,a földfele (lefele néznek ) a testük meg függőlegesen van"
nem volt semmilyen betegségük, 3 évesen pusztultak el.
akvarisztika fórumon és könyvben is olvastam,hogy ez normális. csak már a magyarázatra nem emlékszem,asszem talán azért mert ikrás...De a lényeg h ez nem betegség tünete:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!