Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szerintetek a halakat lehetne...

Szerintetek a halakat lehetne vödörben tartani? :D

Figyelt kérdés
jó persze hogy viccből kérdem nem próbálnám ki:D de úgy értem hogy vödörben hogy lenne benne szűrő meg minden csak esetleg nem egy akváriumban lenne:D persze nem fogom kipróbálni:D
2011. márc. 5. 19:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

Hülyeség!

egy vödörben mégis mi értelme lenne?

A halat azért is tartják üveg akváriumban, mert úgymond "dísznek2 vannak! Vödörben pedig nem nagyon látszódnának!

2011. márc. 5. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, csak az majdnem olyan mint a gömb akvárium, hogy se vége se hossza ezért keringenek benne, mint a bolond egerek.

Mondjuk ha a vödör tele van növénnyel, úgy még csak csak, viszont akkor már tényleg nem látod fölülről se a halakat :)

2011. márc. 5. 19:55
 3/11 A kérdező kommentje:
jó persze hogy hülyeségből írtam ki:D bár igen ténylek "dísznek" vannak, bár azért szépen is kell velük bánni
2011. márc. 5. 19:56
 4/11 A kérdező kommentje:
az biztos hogy nem látom:D
2011. márc. 5. 19:56
 5/11 Platypus ***** válasza:
A vödörben a szűrés keltette áramlat körbe-körbe vinné a halakat meg a cuccot. Sehogy se működne.
2011. márc. 5. 20:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát nagy köveket is kell belerakni, amik megtörik az áramlatot. Amúgy egy zuhanyzótálcába is lehetne halakat rakni. Tán abba jobb lenne, csak az alján a lefolyót el kell tüntetni :)
2011. márc. 5. 20:13
 7/11 anonim ***** válasza:

Egy régi haverom ilyen nagy fehér kocka műanyag tárolódobozba tartott garra fugákat vagy mit vagy garra fura, á nemtom mi a neve. Olyan hal, ami szedi le az ember kezéről a pikkelysömört. Ő akarta tenyészteni ezeket a halakat, hogy majd ilyen ápolási célokra betegeknek, de aztén nem tudom mi lett belőle... mert már rég találkoztam a sráccal.

Ugyanilyen dobozba tartott teknőst, meg egy másikba hörcsögöt is. Egy szobája ilyen dobozokkal volt tele.

2011. márc. 5. 20:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Garra rufa :)

Amúgy lehetni lehet benne halat tartani, csak a térfogat meghatározó. Az már más kérdés, hogy nem érdemes. Én csigákat szoktam, mert úgy ajándékozom el őket, hogy abban gyűjtögetem az "elkapott" egyedeket.

2011. márc. 5. 20:47
 9/11 A kérdező kommentje:
hát mondjuk akár a fürdőkádban is lehetne tartani őket ha meglenne a felszerelés:D bár nazon elgondolkodtam hogy olyan akváriumba lehetne-e-tartani ami nem tégla, de nem is gömb avagy 5 szögő vagy több:D
2011. márc. 5. 22:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Ilyenre gondoltál? Hát ebbe biztos nem szabadna, meg amúgy is hogy néz már ki :)

[link]

[link]

ilyenbe lehetne, pici halakat, ha ez elég nagy:

[link]

na ebbe meg bele se fér a hal, túl kicsi a cipő:

[link]

ez is elég gáz:

[link]

meg ez is:

[link]

meg ez is:

[link]

Egy medúzát nem tarthatsz kockában mert az akvárium sarkában csapdába esik és ottmarad, mint aki beszorult, ezért őt lehet tenni pl ovális akváriumokba, vagy lekerekített szélűbe:

[link]

Ez a haljított üveg meg tuti rontja a halak szemét, csúnyán torzít:

[link]

Szerintem dizájnos akváriumok közül még ez a legtutibb, talán, ha nincs jobb :)

[link]

2011. márc. 6. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!