A betta nőstényem nagyon fél a hímtől! Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem mer vele szembeszállni, , a hím meg csak kergeti, de az úszóit nem csipkedi!Nem tudtok valami módszert arra hogy jól összeszokjanak mert ez már kibírhatatlan!!!!!:'( :'(
A nőstényt már beraktam egy dunsztos üvegbe de nem sokat segített!!!
2011. márc. 4. 18:14
1/4 anonim válasza:
Ezért hajtjuk azt, hogy betta csak megfelelően nagy helyen tartható együtt nősténnyel, rengeteg növénnyel. Megszokni soha nem fogja, ha a nőstény nem ivarérett, akkor elkergeti. Az, hogy adsz-e nekik erre elegendő életteret, csak rajtad múlik. Ha nem tudsz, ajándékozd el valamelyiket.
2/4 anonim válasza:
nekem megmondták a boltban, mikor bettát vettem, hogy ne vegyek mellé lányt, mert nagyon nagy szerencsének kell lennie, hogy passzoljanak. Legtöbb esetben nem bírják egymást. Igen, ajándékozd el, vagy vidd vissza boltba, ha beveszik.
3/4 anonim válasza:
Ha nyíregyházi vagy esetleg, át tudom tőled venni. 220 literben lenne.
4/4 A kérdező kommentje:
szívesen oda adnám de sajnos nagyon messze van nekem Nyíregyháza!! :(
2011. márc. 7. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!