Van két zebradánióm, szeretnék melléjük 2 neonhalat az jó párosítás?
Pff ez igen! 2 liter? Az gömbakvárium, ugye? Vagy milyen az én még sosem láttam ilyet!
Én is az ecetes uborkát javasolnám, de azt is csak szigorúan rajban!
Ne szórakozzunk már!
Például ha panellakás 7. emeletén laksz, akkor nem veszel a kisszobába 3 lovat.
Azért, mert tudod, hogy nem oda illenek. Ha venni akarsz egy kutyát, végiggondolod, mire van szükséged.
Házőrzésre, ölebnek, stb.
Aztán átgondolod, hogy jó ötlet e pl. egy garzon lakást komondorral védeni. Nyilván nem, hiszen híresen kinti kutya.
A halakról, amiket vásároltál/kaptál miket tudtál, mikor megkaptad? Semmit. Azóta utánnajártál? Nem. MIÉRT???
Ne bukj ki azon, hogy valaki beszól, meg lehülyéz, tényleg vérlázító. Ez gyakorlatilag bűncselekmény, szóval örülj, hogy beszólogatással megúszod. Ahogy láttad, többen el sem hittük a kérdés valódiságát. (én még most is gyanakszom)
Szóval az a nagy helyzet, hogy fogalmam sincs, miért van az emberek kollektív tudatában, hogy a díszhalak akárhogy tarthatóak, semelyiknek nincs semmilyen igénye.
Itt a válasz az eredeti kérdésedre:
Itt a válasz, hogy miért szólnak be:
Kb. 8 ponton szegted meg. Érdekesség képpen, 50.000 Ft pénzbüntetéstől 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!