Kidülledt szem visszahúzódik? Vagy így marad?
Nálam más volt. Nálam a hasvízkór terjedt.
Mindegyiknek piros véreres volt a szeme. Aztán a végén én is abbahagytam a kezelést, nem tudom már de 2 hét után kb énis, aztán helyrejöttek a halak, pedig nem voltak szépek a fertőtlenítés végén. Viszont akkor a végén már nem döglött meg senki. Menet közben dögledeztek csak, mert én mondjuk elég későn vettem észre a kórt. De ez már rég volt. Azóta szerencsére nincs semmi betegség nálam. Végülis ez tök jó, már úgy 4-5 éve nem volt betegség.
Szóval szerintem legyen egy kis szünet, aztán ha még úgy látod, hogy nem javulnak, hát akkor folytathatod. De én nem hiszem hogy szükséges. Mert a túl sok vegyszerezés se tesz jót.
Én annyira emlékszem, hogy utána sűrűbb vízcseréét csináltam, mint úgy általában szoktam, még párszor.
Nem az van. Hanem baszakszik a netem, kiakad, lassu, és úgy látom nem küldte el, aztán meg mégis elküldi, csak később.
Gáz az egész, na mind1 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!