Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit szóltok az akváriumomhoz?

NRichárd kérdése:

Mit szóltok az akváriumomhoz?

Figyelt kérdés

A kép kicsit sötét :D és am inősége sem túl jó. Sajnos a kamerám a fotózáshoz nemigen ért :D (pozitív és negatív kritikát is várok) :D

[link]

2011. febr. 18. 17:12
1 2 3
 11/22 gfero ***** válasza:
mekkora az akvárium erre a sók halra ?
2011. febr. 18. 17:27
 12/22 anonim ***** válasza:

Sztem szép, csak legyen kitartásod hozzá!

Tapasztalatból mondom, mert a családunkban sok helyen volt, 1-2-4 éven belül felszámolták.

2011. febr. 18. 17:28
 13/22 gfero ***** válasza:
maga az akváriummal nincs gond jól néz ki csak a halak összeállításával van gond.ha raknál az akvárium hátára egy színes fotópapírt dobna rajta pl kék,fekete kívülről de ez már a te ízléseden múljon mert neked kell hogy tetsszen
2011. febr. 18. 17:35
 14/22 A kérdező kommentje:
Értem. Hát ahonnan lett hozva kereskedés egy rendszeren van az összes akvárium=az aranyhaltól kezdve a gurámiig minden egy helyen van. Egyik halnak sincs látszólag baja. Mit tehet egy hallal ha nincs megfelelő hőmérsékleten?
2011. febr. 18. 17:36
 15/22 Platypus ***** válasza:
Ha a hínár él, akkor a fénnyel nem lehet gond, a fényképezéshez sokkal több kell, mint az emberi szemnek, ezért tűnhet sötétnek. A halösszeállítás viszont egy készülőben lévő katasztrófa. Hosszú távon ez semmiképpen sem fog működni, annyira eltér a vízigényük, az aranyhalak meg 10x ekkorára fognak nőni. A thoracatum sem éppen egy törpehal. Nemsokára az akvárium mérete sem lesz megfelelő. Ha egy hal rossz hőmérsékleten van tartva, akkor beteges lesz, nem él olyan sokáig és csúnyább is lesz a lehetőségeihez képest.
2011. febr. 18. 17:40
 16/22 A kérdező kommentje:
De ha csak egy télről van szó egy halnál akkor nem lesz baja nem ? a hőfokom 24-25 fok az aksim 70 vagy 80 liter a 2 harcsa már szép nagy lassan egy évesek
2011. febr. 18. 17:43
 17/22 Platypus ***** válasza:
Egy darabig még elmegy, de az aranyhalaknak minél hamarabb fűtetlen és legalább 100 literes medencét kéne szerezni. Vagy továbbajándékozni őket.
2011. febr. 18. 17:45
 18/22 A kérdező kommentje:
Érdekes ez amúgy :) Egyik ismerősömnél is van aranyhal igaz nagy akváriumban de ugyan ilyen hőfokon. semmi baja 6 éves és már kilós is sztem :D. Sztem a kereskedőknek köszönhetően már furcsa lenne nekik normális hőfokon. De az enyémeket tél végén egy kerti tóba ki tudom helyezni :)
2011. febr. 18. 17:49
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik nagyon.Ami a háttérben van növény az tündérhínár?
2011. febr. 18. 18:38
 20/22 A kérdező kommentje:
Igen az pontosabban tavi tündérhínár :)
2011. febr. 18. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!