Mi a legjobb növényeknek való talaj és mennyibe kerül? Hogy kell előkészíteni a növények számára?
JBL Manado általános növénytalaj
A speciális, porózus felület elősegíti a lebontó baktériumok gyors betelepítését. A baktériumok megfelelő működése hátráltatja az algásodást, és csökkenti a szűrő leterhelését. Elősegíti a növények gyökereinek növekedését, a növények megkapaszkodását. A hosszú távú tápanyagellátás érdekében érdemes A JBL AquaBasis plus-szal kombinálni (2-4 cm AquaBasis Plus, erre 5-8 cm Manado). A Manado képes tárolni a tápanyagokat, és akkor kiengedni azokat, amikor azt a növények igénylik.
Használat előtt rövid ideig öblítsd át csapvízben. A porózus szerkezetének köszönhetően előfordulhat, hogy néhány szemcse úszik a víz felszínén, ezeket egy hálóval távolítsd el.
Szemcseméret: 1-3 mm
Az ADA az már az a árkategória, hogy aki megveszi, csak jót fog mondani róla. Remélem érthető... Próbálj meg róla valami rosszat mondani a greenaqua oldalán vagy jót bármiről, ami nem az övék...
A Manado + Aquabasis kombináció viszont nagyon jó és megfizethető.
Megnéztem: JBL AquaBasic plus 5L 3000FT
JBL Manado ált. növénytalaj 10L 4000FT
Megéri?
Meg annyit akarok kérdezni, hogy muszáj-e kombinálni az AquaBasic plusszal, mert nincs rá ennyi pénzem...
Akkor melyiket vegyem meg?
Melyiket tudnám mellőzni?
Az általánosat vedd, mert a másik túl kevés, hogy abba bármit is ültessél.
---
Most pedig mutatok egy másikat, amitől örömujjonganak a növények. Én ezt vettem. Ez 8 kiló és egy 40-50 literes akváriumba elegendő mennyiség:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!