Ellenőrzi valaki az állatkereskedéseket? Mit tennél ha azt láttad volna amit ma én?
Figyelt kérdés
Kisvárosi állatkereskedés,és állateledel bolt .Beteg halak az akváriumokban,Terjengő bűz és mocsok az üzletben.füstőlt velős csontok csak úgy egy rekeszben.Á gusztustalan volt.2011. febr. 16. 18:02
11/14 anonim válasza:
Troll kifőzde, elkapják az embert és ledarálják kutyatápnak. Épeszű ember nem megy ilyen helyre.
12/14 A kérdező kommentje:
Na ebben én is biztos vagyok !A lábamat nem teszem be oda többet.
2011. febr. 16. 20:52
13/14 gfero válasza:
fogyasztóvédelmi főfelügyelet,ántsz,állatvédő egyesület foglalkozhat evvel az önkormányzatnak szerintem nincs semmi jogköre esetleg hogy továbbítja a panaszt.
14/14 tropus75 válasza:
De miért is nem írod ide melyik város melyik boltjáról is van szó? Itt is név nélkül vagy, és legalább egy két embernek tudnál segíteni mit is kerüljön el. Egyébként én nagyvárosban vagyok és hozzánk hébe hóba szoktak jönni legfőképp az állatorvos ellenőrizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!