Kinek van az akváriuma a hálószobájában?
Beszeretném rakni ide a hálószobába.
Titeket nem zavar este a szürö hangja / az esöztetőé/levegöztetőér?
Hát engem zavar. Lehet hogy csak azért, mert én egy nyugis
környéken lakok, és amikor bekerült az akvárium a szobámba, este nem bírtam aludni. Másnap már a nappaliban landolt az akvárium... És zavart is. Ha van rá lehetőségem , a környezet alkalmazkodjon hozzám, és ne én hozzá...
Az a helyzet, hogy nem tudnék már ilyen hangok nélkül aludni.
Ha pl. már nagyon eltömődött a szűrő, képes vagyok felkelni álmomból, mert nem a megszokott a hang. Függő lettem.. :)
OFF
Astacus!
Nagyon egyet értek! Sajnos az akvarisztikában is az emberek 90%- úgy gondolkozik, hogy az akvárium alkalmazkodjon hozzá ne az ő ízlése az akihoz.
Össze-vissza válogatnak a halakból, fényévekre vannak az ideális körülményektől.
Aztán pár hét múlva, jönnek a kérdések, (az összes fórum nagy része ebből áll) miért pusztulnak a halak?!
Azért, mert szükségszerű! Mert ha valaki a természettel foglalkozik, akkor nem lehet a természet ellen menni!
Mert párszáz millió éve kialakult rendszereket nem lehet négy perc alatt az emberek elkorcsosult ízlésére deformálni.
Pedig annyira egyszerű a megoldás. Először tájékozódni kéne a tartandó élőlények igényeiről, és olyanokat választani, aminek az életterének a kialakítása egyezik az ízlésünkel.
Bocs az offért, csak ezt most ki kellett írnom magamból, mert friss élményeim vannak erről.
oké.
A jövöhéten ugy is nagytakaritást kell csináljak az aksiba, és akkor ide teszem be a szobába.
Remélem engem sem fog zavarni a szürö hangja.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!