Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit tegyek, nagy baj?

Mit tegyek, nagy baj?

Figyelt kérdés
ma odatem az akváriumomhoz és adni akartam a halaimnak enni, és véletlenül többet adtam a kelleténél? lehet belőle baj?
2011. febr. 15. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a tetején úszik le tudod hálózni.Ha a víz zavaros lenne töle cserélj kicsit belöle.Egy jószürö esetében nem lesz semmi változás a vízzel.
2011. febr. 15. 15:55
 2/5 A kérdező kommentje:
későn jutott eszmbe ,de a tetejétől kb a felét letudtamm halászgatni.
2011. febr. 15. 15:59
 3/5 gfero ***** válasza:
100%
igen lehet baj belőle nem ártana egy részleges vízcserét csinálni úgy hogy az alját leporszívózod
2011. febr. 15. 16:00
 4/5 Doruss ***** válasza:
100%
Hát az attól függ, mégis mennyit öntöttél bele. Szerintem egyszer nem lehet belőle baj. Ha le tudtad halászni az jó, de azért csinálj egy talajporszívózást mielőbb, mert a halak sokszor képesek a talajról is felkajolni, és ha túl sokat esznek, az ugye nem jó, meg amúgy is, ne várd meg, míg elbomlik.
2011. febr. 15. 16:05
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
Részleges vízcsere talajporszívóval, és szerintem 1-2 napig ne is adj enni nekik.Ha nagy a hasuk akkor főleg! Erre figyelj oda mindig.
2011. febr. 15. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!