Mi a véleményetek a JBL 7 balls tápgolyókról?
Nekem nagyon szimpatikus, csak egy dolgot nem értek. A reklámszöveggel ellentétben a használati utasítás szerint ez egy magas vastartalmú agyaggolyó, semmilyen más tápanyagot nem említ, csak hogy ami a vízben van, azt tárolja és hiány esetén leadja. A dobozán viszont fel van tüntetve rengeteg összetevő (jobb felső sarok). Na most akkor mi az igazság? Ráadásul nincs javasolt "adagolás", tehát elvileg bármennyit lehet belőle használni.

Igen erre gondolok.
Félév múlva "ette meg" a növény az egész golyót, és amikor elfogyott vártam 2 hetet és utána pótoltam másikkal.

Köszönöm szépen a válaszokat, várom a hatását :)
Lateritet nem ír egyáltalán, annyit ír, hogy "erősen vastartalmú agyagból áll", na meg a szokásos reklámszöveget, hogy a növények gyökerei "bizonyos mechanizmusok révén" fel tudják venni belőle a vasat. Francért ködösít mindenki, leírhatnák normálisan a "bizonyos mechanizmusokat" és a "bizonyos összetevőket".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!