Lehet, hogy éhen haltak a halaim?
Volt 5 páncélos harcsám, és még van több halam. Egy két hónapja voltak meg a páncélosok. És az ötből 3 elpusztult. Pedig nem csináltam semmit. Maximum 2 napig nem kaptak enni, mert nem voltam itthon. De, gondolom akkor a többi 20 hal is éhen halt volna nem?
Van rá ok, hogy miért halt meg 3 egy időben, a többinek meg semmi bajuk?
Szia!
Én azt tudom neked tanácsólni, hogy sűrgösen szedd ki a halakat, a növényeket, csigákat és csréld ki a vizet az akváriumba.
Mosd ki alaposan a köveket stb.
Nem biztos... de ha ez valami olyan fertőzés, akkor elkaphatják egymástól a halak, és még többen megfognak hallni.
Nekem 10 évig volt akváriumon, és az esetek nagy többségében, ha meghalt 2-3 hall, akkor elpusztult még több is...
Hetente 20% cserélek. És nem, a halakon nem látok semmit, megvannak, jól vannak, esznek, úszkálnak semmi. Igazából ennek már 3 napja. Egyszer csak nem láttam csak kevesebb páncélost. És egyszer láttam az egyiket a fenéken, elpusztult, fehéren, és zabálták az ancik. A többinek nem is lett meg a teteme. Szóval már ideje nem halt meg hal.
Ezért nem értem.
Nem 20 véletlen elírtam.
70 literben van
6 fekete neon 3 dánió 2 anci, meg most már 2 cory.
Figyeld a maradék két Coryt, meg az ancikat. Nem viselkednek e furcsán, ugyanúgy úsznak e, mint régen, nem úsznak túl sokat fel a coryk, nem úsznak fel növényre, tárgyra, megpihenni?
Sötétedés után is érdemes lenne figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!