Tetszik az akváriumom?
Annyian kérdezték már meg itt, és ahogy láttam kaptak elég sok tanácsot, hogy mit, hogy kellene inkább. Gondoltam én is felteszem! Az akvárium egy kezdő műve:P szóval nyugodtan írjátok le, ha valami hibádzik!
neked is köszönöm szépen!:)
nincs damilunk, de majd veszek, ha az jobb
Damil tovább tart, hát valamilyen szinten ránő a vasfára a moha, de pl én nemtom, elég gyengén kapaszkodik, mert könnyen lejön ha letekerem róla a damilt :)
Az anubias nana, az viszont jól rá tudja a gyökereit ereszteni, de az is sok idő, kell vagy fél év mire erősen ránő.
köszönöm, örülök, hogy tetszik nektek. Őszintém szólva nem gondoltam, hogy ennyi pozitív, illetve (eddig) csak pozitív választ kapok!:)
Én nem szeretem a mű, és giccses dolgokat, nem arról szól ez az egész, legalább is számomra. Természetes akváriumra próbáltam törekedni!
Hát igen a képminőség valami borzalom, a fényképezőnk nem jó sajnos, így csak telefonnal tudtam. De, ha lesz jobb kép majd felteszem azt is
Szerintem jó. (:
Amúgy hány literes az akváriumod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!