Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Sera növénytáp tapasztalat?

Sera növénytáp tapasztalat?

Figyelt kérdés
Jó és használ valamit?
2011. febr. 6. 09:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Én flore plus gyökértápot használtam, elég meggyőző a hatása.
2011. febr. 6. 09:31
 2/8 Platypus ***** válasza:
76%
Sera florenat használtam régen, nem voltak mellette a növényeimnek hiánytünetei, de lecseréltem, mert nem lehetett kideríteni, pontosan mi van benne, és a cég ellentmondásos információkat közölt. Liqui carbo mellé biztosan jó, mert az utóbbiban van kálium(a florenaban kérdéses).
2011. febr. 6. 11:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is használom, szintén meg vagyok vele elégedve, de nekem sem tetszik, hogy semmit nem árulnak el róla, ha elfogy, váltani fogok.
2011. febr. 6. 12:49
 4/8 A kérdező kommentje:
énis ideiglenesen szeretném használni, addig amig nem visznek az üzletbe easy carbot és easy life profito-t
2011. febr. 6. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Fúj most nekem is az van Sera florena. Lehet, hogy mindenhol ezt árulják. Egyébként nem tudtam, csak most néztem meg a dobozát. Nem sokat használtam, csak 1x locsoltam belőle :)
2011. febr. 6. 19:35
 6/8 A kérdező kommentje:
milyet használsz?
2011. febr. 6. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyébként jó a cucc, biztos, hogy használ és ez az egyik legolcsóbb. Nem baj az, ha ezt használod, ártani nem fog.
2011. febr. 6. 21:45
 8/8 A kérdező kommentje:
oké:)
2011. febr. 6. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!