Egy 200l akváriumba simán 1db zacskos harcsát teni?
Igen.
De biztos zacskós harcsát szeretnél? Úgy tudom mérges tüskéi vannak, és életveszélyes lehet ha megszúr. Ha nem jól tudom akkor bocs. Egy ismerősömnek volt 1 pár 300 literben és hát nem sűrűn nyúlkált az akváriumban, mikor feljöttek kajáért. =)
Üdv,
Erre gondol. Szerintem egy ilyen hal bajosan elégíti ki a mozgásigényét még az előírt 280 literben is. Szűrés és vízminőség szempontjából elég a 200 liter egy halnak. Biztos, hogy egy ilyen veszélyes halat akarsz tartani? Szerintem kinézetében alig különbözik egy törpeharcsától. Egy törpeharcsának is kell pár év, hogy kinőjön egy 200 literest, és akkor tiszta szívvel visszaengedheted oda, ahonnan fogtad és hozhatsz helyette másikat.
Nincs azzal nagy baj, azért annyira nem veszélyes.
viszont inkább zsákos harcsaként ismerik, szóval ne lepődj meg, ha mások így hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!