Kész a nagy mű. Mit gondoltok róla, mit változtatnátok?
Nagyon szép és kifejezetten jól mutat a fekete háttérben a zöld növényzet. Viszont, igen, énis várom a képsorokat mondjuk úgy 1-1,5 hónap múlva.
Ja és azt akartam kérdezni hogy a talaj az sima bazalt vagy ADA Amazonia?
Köszönöm szépen:)
Akvatrend: adok bankszámlaszámot, küldj egy kis pénzt és már készül is a nagyobb :)
Utolsó: 2 csöves a világítás:
Az elektronikájáért köszönet az akvatéka tulajainak :)
A másik egy ugyan ilyen T5-ös cső.
Armatúrát én barkácsoltam.
daniel: sima bazalt.
Lesznek majd képek akvarista.hu-n folyamatosan, itt nem fogom hirdetni havonta :)
Ugyanezt a bazaltot vettem, és nekem még egy olyan problémám van vele, hogy ha felkavarom, utána totál eldugul a szűrőm. Remélem ez el fog múlni. A kék kavics azért szúrja a szemem, mert ez egy természetes stílusú akvárium. Mások szerint a neonszínű üvegkavicsok is illenek a hupilila aljzat tetejére, a disney várkastély mellé. Szerencsére nem vagyunk egyformák :) Mellesleg én ilyen kötözködős vagyok, a saját alkotásommal se vagyok soha elégedett.
Az enyém ilyen lett: http://www.youtube.com/watch?v=PnKU7coT7-s&feature=feedu
Platypus, jó lett, nekem csak egy háttér hiányzik róla.
Az eldugulást még nem tudom, mondjuk én nem nagyon fogom felkavarni az aljzatot és amúgyis magasan van, meg ahogy mondtam, a belső szűrőt csak előszűrőnek, ülepítőnek használom és rendszeresen mosom, ez a külső szűrő előszűrője.
Murr nekem nagyon tetszik az akváriumod. gratulálok hozzá.
amúgy hány halat tartassz benne ?
8-at, és ők is elég kicsik, de szerintem nagyon szépek (Pseudomugil gertrudae).
Viszont mellettük rengeteg red cherry van, olyan 40 körül lehet a létszám becslésem szerint.
Most veszem észre, milyen tapló vagyok, hogy nem is gratuláltam! Összességében az akváriumod megtestesít mindent, ami számomra a jó akváriumot jelenti. Majd figyelem az akvaristán, hogy mi lesz belőle.
A háttértelenségem majd változni fog, még sosem volt világos hátterű akváriumom, kíváncsi voltam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!