Help! Vettem egy szűrőt és nem volt hozzá használati utasítás, hogy állítsam üzembe? (kép)
Ahol a víz kijön a szűrőből, azon a csonkon kell lennie egy kis tüskének, amire rá tudod húzni a gumicsövet. A cső másik vége kilóg az akiból és lehetőleg úgy kell elhelyezni, hogy felfelé álljon (kitámasztani). A lényeg, hogy a vége magasabban legyn a vízsztintnél.
De ha esőztetőt használsz, akkor a gumicső végén lévő kis szeleppel el is zárhatod a levegőt, mert fölösleges.
Az belső belinkelt képen, ott hever közvetlenül a cső mellett az az adapter, amin ott van az a kis csonk, amire rá lehet húzni a csövet!
Ahogy látom, ha esőztetőt használsz, ahoz külön adapter van (helyesen) így a gumicsövet nem is tudod (és nem is kell) használni.
Amúgy lány vagy? :)
nem lány vagyok:D
fiú vagyok kb 2-3 éve van akváriumom és eddig légpumpás levegöztetőm volt, és ilyen szűrőm még nem volt , ma vettem ezt a szűrőt és nem volt hozzá használati utasitás és nem tudtam hogy kell beszerelni.de mostmár sikerült. csak az a gumicső idegesitett hogy valahová csak való, és nem jöttem rá. de már értem.
Kösszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!