Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Help! Vettem egy szűrőt és...

Help! Vettem egy szűrőt és nem volt hozzá használati utasítás, hogy állítsam üzembe? (kép)

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 13:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
az esőztetőhöz kell csatlakoztatni? vagy hová?
2011. febr. 2. 15:16
 12/19 gfero ***** válasza:
oda ahova bedugod az esőztetőt kel hogy legyen a csőnek egy bemenetele
2011. febr. 2. 17:01
 13/19 anonim ***** válasza:

Ahol a víz kijön a szűrőből, azon a csonkon kell lennie egy kis tüskének, amire rá tudod húzni a gumicsövet. A cső másik vége kilóg az akiból és lehetőleg úgy kell elhelyezni, hogy felfelé álljon (kitámasztani). A lényeg, hogy a vége magasabban legyn a vízsztintnél.

De ha esőztetőt használsz, akkor a gumicső végén lévő kis szeleppel el is zárhatod a levegőt, mert fölösleges.

2011. febr. 2. 17:26
 14/19 A kérdező kommentje:
ahol kijön a víz ott van 10db olyan amire rálehet húzni a csövet, a 10 közül melyikre?
2011. febr. 2. 18:09
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem ahol az esőztetőből jön ki a víz, hanem ahol a SZŰRŐBŐL! Közvetlenül a szűrő ház után, vagy akár magán a szűrőn (nem ismerem pontosan a fajtát) kell hogy legyen egy kis tüske! Felül!
2011. febr. 2. 19:00
 16/19 anonim ***** válasza:

Az belső belinkelt képen, ott hever közvetlenül a cső mellett az az adapter, amin ott van az a kis csonk, amire rá lehet húzni a csövet!

Ahogy látom, ha esőztetőt használsz, ahoz külön adapter van (helyesen) így a gumicsövet nem is tudod (és nem is kell) használni.

Amúgy lány vagy? :)

2011. febr. 2. 19:04
 17/19 A kérdező kommentje:
közvetlen nincs a szűrőn , ilyen kis darabok vannak hozzá mint a képen is látszik, szerintem valahogy össze kell rakosgatni..:S de nem illenek össze
2011. febr. 2. 19:05
 18/19 A kérdező kommentje:
jah értem mostmár
2011. febr. 2. 19:06
 19/19 A kérdező kommentje:

nem lány vagyok:D

fiú vagyok kb 2-3 éve van akváriumom és eddig légpumpás levegöztetőm volt, és ilyen szűrőm még nem volt , ma vettem ezt a szűrőt és nem volt hozzá használati utasitás és nem tudtam hogy kell beszerelni.de mostmár sikerült. csak az a gumicső idegesitett hogy valahová csak való, és nem jöttem rá. de már értem.

Kösszi

2011. febr. 2. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!