1 hetes korban lehet valami különbség? Ill. ivadékok elválasztása stb.
van 2 guppi ivadékom, olvastam, hogy 2 ónapos korban érik el ivarérettségüket, teljes színüket stb. az a kérdésem, hogy 1 hetes korban lehet-e már látni valami különbséget? mert nekem az egyik egy picivel nagyobb, mint a másik :) hasilag is.
aztán én nem akarok itt tenyészgetni stb. csak most van 2 hímem meg 1 nőstényem és ez így nem jó (a hímek állandóan kergetik szegény nőstényt) úgyhogy ha felnőnek és van nőstényem azt betenném a nagy aksiba. ha 1ik hím vagy mindkettő akkor azt majd még eldöntöm mit csinálok velük :) de mostani 2 hím guppimat pedig lehet eladom és helyettük venni szeretnék 1 dbot láttam a múltkor leopárdmintásat a díszállatkereskedésben.
illetve Horn-Zsilinszky: Akvarisztikában azt írja 1 hónapos korban válassszam el a hím és nőstény ivadékokat. tehát már ekkor meg lehet különböztetni? illetve a nőstényt 3-4 hónapos korig "szűzen" kéne felnevelnem, de nekem csak 2 aksim van. a kis híme(ke)t átrakhatnám a nagy akváriumba, a nőstény(eke)t pedig hagynám a mostani kissebbe. vagy hogyan csináljam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!