Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ez az akvárium kb. hány...

Ez az akvárium kb. hány literes? Nem túlzsúfolt?

2011. jan. 28. 18:55
1 2
 11/15 Platypus ***** válasza:
Ez itt annak a hozzáállásnak a tipikus példánya, amikor a kedves "akvarista" úgy gondolja, hogy ha az egekig növeli a szűrőkapacitást és mindenféle technikai trükkökkel kristálytisztán tartja a vizet, akkor lehet halászlevet tartani az akváriumban. És valóban, a halak nem fulladnak meg és nem kapnak nitrátmérgezést, mert a víz tiszta. De a halak élőlények, nemcsak olyan alapvető igényeik vannak, mint az oxigén, kaja, méreganyagoktól mentes tiszta víz, hanem kiúszótérre, nyugalomra, fajtársakból álló rajra is szükségük van. Ez itt kb. olyan, mint a 4-6 villamos csúcsidőben. Lehet, hogy légkondis, de akkor is idegbajt kapok az idegenek közti nyomorgástól.
2011. jan. 28. 19:38
 12/15 anonim ***** válasza:
A liter: alap*szélesség*magasság-cm=dm/liter
2011. jan. 28. 19:38
 13/15 NRichárd ***** válasza:

Érdekes ez így. Mert végülis már az is kínzás h aksiba tartja őket az ember. Mert lehet h nekem elég lenne egy kisebb rezervátum hogy éljem az életem de tudom h fogságban vagyok. Ezek a halak mér fogságban is születtek de akkor is.

De mióta tudom hogy mit mennyit hogy lehet tartani nagyon igyekszem betartani. :)

2011. jan. 28. 20:19
 14/15 Doruss ***** válasza:

Becslésben nem vagyok jó, de ígyy ránézésre szerintem nem lehet több 200 liternél. És nagyon túl van zsúfolva...

A videó alatti szövegből ítélve nagyon büszke magára az illető... pedig ha még annyit sem képes utánaolvasni, hogy mennyi hal tartható mekkora akváriumban, akkor igazán nincs oka rá.

2011. jan. 29. 12:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Uhh! Nagyon túlzsúfolt, az biztos. Szerintem sem több 200 liternél!! Szegény halak :/
2011. jan. 29. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!