Ez az akvárium kb. hány literes? Nem túlzsúfolt?
2011. jan. 28. 18:55
11/15 Platypus 

válasza:

Ez itt annak a hozzáállásnak a tipikus példánya, amikor a kedves "akvarista" úgy gondolja, hogy ha az egekig növeli a szűrőkapacitást és mindenféle technikai trükkökkel kristálytisztán tartja a vizet, akkor lehet halászlevet tartani az akváriumban. És valóban, a halak nem fulladnak meg és nem kapnak nitrátmérgezést, mert a víz tiszta. De a halak élőlények, nemcsak olyan alapvető igényeik vannak, mint az oxigén, kaja, méreganyagoktól mentes tiszta víz, hanem kiúszótérre, nyugalomra, fajtársakból álló rajra is szükségük van. Ez itt kb. olyan, mint a 4-6 villamos csúcsidőben. Lehet, hogy légkondis, de akkor is idegbajt kapok az idegenek közti nyomorgástól.
12/15 anonim 

válasza:

A liter: alap*szélesség*magasság-cm=dm/liter
13/15 NRichárd 

válasza:

Érdekes ez így. Mert végülis már az is kínzás h aksiba tartja őket az ember. Mert lehet h nekem elég lenne egy kisebb rezervátum hogy éljem az életem de tudom h fogságban vagyok. Ezek a halak mér fogságban is születtek de akkor is.
De mióta tudom hogy mit mennyit hogy lehet tartani nagyon igyekszem betartani. :)
14/15 Doruss 

válasza:

Becslésben nem vagyok jó, de ígyy ránézésre szerintem nem lehet több 200 liternél. És nagyon túl van zsúfolva...
A videó alatti szövegből ítélve nagyon büszke magára az illető... pedig ha még annyit sem képes utánaolvasni, hogy mennyi hal tartható mekkora akváriumban, akkor igazán nincs oka rá.
15/15 anonim 

válasza:

Uhh! Nagyon túlzsúfolt, az biztos. Szerintem sem több 200 liternél!! Szegény halak :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!