Hogy kell tartani akváriumban a tarisznyarákot?
nekem van 3 törpe tarisznyám.
Ha élőnövényed van, akkor bizony megcsipkedi, sőt nekem már egy csomó hínáromat kiszedett.:S lehet neki venni tabletta formában, növényit, és fehérjetartalmú tablettát. egyik nap egyiket, másik nap ,másikat add neki. A halak is szeretni fogják:)
A halakat nem bántja, nálam kicsikkel van együtt, a nagyokat sem bántja, mert bátyámnál meg nagyokkal van az ő rákja.
Jópofa kis jószág, főleg mikor eszik, és pakolja a szájába a kaját:)
Ha van rés az akváriumon, akkor hálóval, vagy valamivel fedd be, mert szökhet
22l
Nekem is volt kettő, öngyilkosok lettek. A levegőztető és a fűtő vezetékénél lévő kis nyíláson kimásztak. Az egyiket a konyhában találtam meg, a másikat a garázsban!!!! :-)
R.I.P.
nem túl nagy, általában törpék vannak az állatkereskedésben, kis helyesek, a kifejlettek sem nagyok.
nekem még nem bántotta a gömbmohát, csak a halkaját kapkodja le róla, amik ráesnek.
Szerintem a vastagabb levelű növényekben talán nem tud akkora kárt tenni, de ne vedd garanciának:P
Szerintem kettőt nyugodtan tehetsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!