Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Etetésnél kilehet kapcsolni a...

Etetésnél kilehet kapcsolni a szűrőt?

Figyelt kérdés
2009. febr. 4. 18:34
 1/5 anonim válasza:
nekem 240l res akváriumom van mindig működik benne a szűrű, de sztem bármikor kikapcsolhatod.
2009. febr. 4. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
A szűrőt SOHA ne kapcsold ki, mert ha csak öt percre is leállitod már túlszaporodhatnak benne a mikroorganizmusok és ez a viz idő előtti homályosodását okozhatja amit csak drága vizkezelőkkel vagy vizcserével tudsz helyrehozni. Egyébként gondolj bele a természetben sem állitják meg a viz mozgását mikor esznek a halak.
2009. febr. 4. 21:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. febr. 4. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Én már 18 éve mindig kikapcsolom a szűrőt, ha esznek, mert sok kaját beszippant a szűrő és sosem homályosodik a víz. Miután kajáltak visszakapcsolom. Nyugodtan kapcsold ki, nem lesz homályos a víz, amint vissza kapcsolod +int szűr és szép marad a víz. + takarékoskodsz a kajával, ha kikapcsolod, mert nem a szűrőd lesz tele kajával, hanem a halak pocija :)
2009. febr. 7. 11:44
 5/5 anonim ***** válasza:
11:44-es vagyok. Még annyit, hogy én éjszakára is kikapcsolom sokszor, mert van, h zavar a hangja és nem tudok aludni. A halaknak semmi baja nem lesz, legalábbis nekem 18 év alatt még nem lett bajuk, de a víz reggelre 1 picit homályos lesz, de vissza kapcsolod a szűrőt és nagyon hamar +szűnik a homály, nagyon szép tiszta lesz a víz +int. Nem kellenek hozzá egyáltalán drága szerek, elég, ha visszakapcsolod a szűrőt.
2009. febr. 7. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!