Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mitől zavaros már megint a víz?

Mitől zavaros már megint a víz?

Figyelt kérdés

3 hetes akváriumról van szó!

berendezéskor mindent az előírásoknak megfelelően csináltunk, került bele minden, ami kellett, rendesen ki lett tisztítva az aljzat, egészen addig, ameddig tiszta nem lett. Nem akart beállni a víz, így kiporszívóztam a talajt, de nem volt koszos, azért megcsináltam. Szép is lett a víz.

Egy jó nagy vasfa van benne, amitől ugye sárga lesz a víz, az még nem is lenne baj. Tegnap csináltam jó bő feles vízcserét, szellőztetett vízzel töltöttem fel, kristályvíz tabletta, vízelőkészítő, ami kiöli a klórt...

ma mégis zavaros a víz, és egyszerűen már nem jövök rá, hogy mi lehet a gond, mert valami biztos nem oké:S

nagy teljesítményű szűrő is van benne, minden..

olyan szinten nem avaros, hogy halat nem lehet látni, de ha oldalról belenézek, akkor nem azt mondom, hogy egyáltalán nem, de nem tökéletesen látok át a másik oldalra.

rosszul leszek, ha szét kell szedni az akváriumot:S

2011. jan. 24. 15:11
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
igen nagy lyukú a szivacs, teljesen átlátni rajta. és hány rétegben tekerjem, vagy az mindegy? gondolom nem kell nagyon vastagon. húú köszi a segítséget
2011. jan. 24. 19:05
 22/27 gfero ***** válasza:
1 rétegben elég ha rátekered .egy pár nap alatt szépen kitisztul .vigyáz a túletetésre.1 nap 1 héten ne adjál nekik kaját
2011. jan. 25. 10:26
 23/27 A kérdező kommentje:
rendben köszi. Igen úgy szoktam, a csütörtöki nap az, amikor nem kapnak kaját. de most ez fel fog borulni, mert sötétben vannak, ma nem kapnak enni, szerintem holnap sem. Gondolom nem lesz semmi bajuk, ha 2 napig nem kapnak. Csütörtökön már majd etetek egy kicsit.
2011. jan. 25. 11:07
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi bajuk, nyugi. :) 1 hétig kibírják kaja nélkül. Amikor először etetsz akkor nagyon keveset, és szép fokozatosan emeld az adagot, nehogy bélgyulladást kapjanak hirtelen.
2011. jan. 25. 11:32
 25/27 A kérdező kommentje:
köszi, nagyon aranyosak vagytok! Le vannak takarva világítás nincs. reggel egy pillanata felkapcsoltam a világítást kíváncsiságból, és egyébként máris szebb a víz:)
2011. jan. 25. 11:46
 26/27 anonim ***** válasza:
Akkor jó, de ne kukucskálj! :) :)
2011. jan. 25. 11:49
 27/27 A kérdező kommentje:

oké oké :D:D

most vettem vattát is, de majd a következő tisztításnál teszem bele szerintem, most tényleg nem akarom bolygatni!

2011. jan. 25. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!