Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Még egy vagy két nagyon kicsi...

Még egy vagy két nagyon kicsi halat sem tehetek gömbakváriumba?

Figyelt kérdés
Egy másfél literes nagyon kicsi akváriumba (nem gömb) lehet valami kicsi halat tartani vagy vegyek egy nagyobbat?
2011. jan. 22. 23:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
egy pici aranyhalra gondoltam. és nem hiszem hogy így le kéne ugatni a fejemet, ráadásul úgy hogy volt már halam és nem döglött meg , majdnem 2 évig volt velem.
2011. jan. 23. 22:34
 12/16 A kérdező kommentje:
pl azt láttam hogy az egyik állatboltban egy bettát egy nagyon kicsi kb. 1-1,5 literes edényben tartottak és úgy is adták el. (ilyen külön bettatartót árulnak) ezért mertem feltenni a kérdést.
2011. jan. 23. 22:36
 13/16 Platypus ***** válasza:
Egyrészt az aranyhal nem Betta. Az aranyhal egy év alatt 15 centisre nő, ha jól van tartva. 100 liter a minimum egy aranyhalhoz. És Bettát sem szabad hosszú távon 20 liter alatt tartani. Rövid távon kibírja azokban a pár literes vackokban, és ezt használják ki az eladók. Hosszú távon viszont nem lehet egészséges, szép Bettát nevelni egy befőttesüvegnyi helyen.
2011. jan. 23. 22:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Csinálj egy ilyet és tegyél bele 1db Red cherry garnélát :)
2011. jan. 24. 02:52
 15/16 anonim ***** válasza:

ja csak a linket nem küldtem, na itt van:

[link]

2011. jan. 24. 02:53
 16/16 anonim ***** válasza:

" és nem hiszem hogy így le kéne ugatni a fejemet"

Ez nem leugatás volt.

50.000 Ft büntetéstől 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Ez tény.

2011. jan. 24. 03:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!