Kb, mennyibe kerülhet egy 100l-es akvárium?
Micsoda???
170-200E Ft?
Na nehogy már!
Okoska, én egy 200 literes akváriumszettet vettem, hozzávaló bútorral együtt - most fogózz meg - 60E (azaz hatvanezer) forintért !!
Nekem a 112 literes volt bútorral és márkás felszereléssel együtt 70 ezer Ft.
/Az 1. válaszadó vagyok, és ezt az üzenetet a 3. és 5. válaszadónak írom/
Bármennyire is nem úgy látszik, de pontosan tisztában vagyok a billentyűk jelentésével, úgyhogy kedves akvarista barátom: szórakozzál mással.
Tisztázva a dolgot, én csupán arra próbáltam reagálni, hogy az előttem szóló - igaz, valami oknál fogva törölve lett a hozzászólása - 170E Ft-ban írta meg a 100 literes akvárium árát. Minthogy nekem kicsit furcsa volt ez az ár - lévén, hogy a 200 literes akváriumszettemet bútorral együtt 60E Ft-ért vettem (igaz, ez 2008. novemberében volt) - így nyilvánvalóan arra gondoltam, hogy egy 100 literes akvárium nem kerülhet 170E Ft-ba!
Különben pedig nem érdekel, hogy ki hogy pontoz le ezért. Nekem ez a vásár (mármint ez a 200 literes SZETT) volt a buli, én ennek örülök, nekem ez a lényeg. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!