Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Arany és kék gurámi összepároz...

Arany és kék gurámi összepározhat?

Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Nem valószínű!
2009. febr. 3. 17:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. febr. 4. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
De! igenis összepárőzhat.mertugyan az a hal csak más színű!ez olyan mint hogy a piros guppi is öszepárzik a kékel. mindgey h mien színű
2009. febr. 4. 16:04
 4/6 kzs ***** válasza:
100%

Elvileg csakugyan lehetséges, mert az Aranygurámi a Kéknek a kitenyésztett változata. Ugyanakkor kétséges, hogy az Arany valóban termékeny-e vagy sem. Én jó ideje szeretném megtudni az akvarista.hu-n, de hiába.

Most én tettem ki ívni egy pár (vagyis 1 kifejlett fiú és 1 lány) Aranygurit. A víz 30 fokos, be van nekik rendezve sok műnövénnyel... és mégsincs eredmény.

-----

Egyszer a kereskedőnél hallottam, hogy valaki szintén próbálkozott ezzel. Hiába. Cserélgette a fiút és a lányt is. Megint hiába. A végén már ott tartott, amit Te kérdezel: a tenyészpár egyik tagja Kék gurámi volt, a másik Arany. De így sem sikerült.

--------

De ezzel nem akarom a kedvedet elvenni. Próbálkozz Te is, Neked hátha sikerül. Azért légy olyan kedves, írd meg ide a fórumba, ha sikerrel jártál! Köszi!

2009. febr. 4. 16:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! azért kérdeztem mert már egy jó pár napja udvarolgatnak egymásnak és ezért én is úgy látom h lehetséges az h összepározzanak! Ha sikerült, mindenképpen írok! :)
2009. febr. 5. 09:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mégis csak összepárzott a kék és arany gurámim! Nem tudom mi lesz belőlük, de remélem egy két csöppség megmarad majd!
2009. febr. 7. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!