Arany és kék gurámi összepározhat?
Elvileg csakugyan lehetséges, mert az Aranygurámi a Kéknek a kitenyésztett változata. Ugyanakkor kétséges, hogy az Arany valóban termékeny-e vagy sem. Én jó ideje szeretném megtudni az akvarista.hu-n, de hiába.
Most én tettem ki ívni egy pár (vagyis 1 kifejlett fiú és 1 lány) Aranygurit. A víz 30 fokos, be van nekik rendezve sok műnövénnyel... és mégsincs eredmény.
-----
Egyszer a kereskedőnél hallottam, hogy valaki szintén próbálkozott ezzel. Hiába. Cserélgette a fiút és a lányt is. Megint hiába. A végén már ott tartott, amit Te kérdezel: a tenyészpár egyik tagja Kék gurámi volt, a másik Arany. De így sem sikerült.
--------
De ezzel nem akarom a kedvedet elvenni. Próbálkozz Te is, Neked hátha sikerül. Azért légy olyan kedves, írd meg ide a fórumba, ha sikerrel jártál! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!