Ha egy akváriumban nagyobb, a szűrő, mint kellene, mehet maxon a levegőztetés?
120l-es az akvárium, és azt hiszem 600l-hez való szűrő van benne. de én kicsit túl soknak látom a buborékokat, és elég erős a sodrása. úgy látom a halakat nem zavarja. viszont a hátul lévő nagy növényeket rendesen viszi a sodrás.
ilyen típusú a szűrő, csak nekünk a 2-es van.
köszi a választ.
nem zavarja őket, sőt néha úgy látom, hogy direkt bele is úszik egy-egy. el löki őket a sodrás, megint bele úsznak, mintha játszanának:P bár nem tudom, hogy ez lehetséges-e
na várj, akkor lehet, hogy tök hülye vagyok, sőt most nézem a dobozt.
egy táblázat, ezt írja ugye nekünk a 2es van.
power: 10w
flowrate(Q.Max): 650l/h
for aquariums: l 80-150 (szóval 150l-hez való ezek szerint)
cartridge: 302 cm3
filter container: 65cm3
igen egy kicsit a hosszabbik fal fele van fordítva, de akkor jobban odafordítom.
lenne még egy kérdésem. A morgóharcsám haldoklik szerintem, de nem értem miért. darakórosak voltak a halak, hétfőn meg is kapták a gyógyszert, hőmérsékletet fentebb vettem, el is múlt róluk. csütörtökön teszek bele a vízbe még egy adagot. Na most a harcsán nem láttam élősködőt, a Pink dáiókon, neonokon, mollykon, és xifokon volt. Ugye nem a gyógyszer miatt haldoklik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!