Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mik vannak. Ti hallottatok...

Mik vannak. Ti hallottatok már ilyet? érdekes! Link

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen létezik vagy ez a pelendárium egy oldalága vagy mi ez? Abszolut nem éri meg egy 140L-est erre használni... nem?

2011. jan. 18. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Háát, most kinek mi tetszik. Megérni megéri, ha szépen berendezed akár érdekes is lehet. Végülis a halak sem csinálnak sokmindent, csak úszkálnak, kajálnak. Ezek meg mászkálnak, kajálnak :) Miért ne?
2011. jan. 18. 21:41
 2/4 A kérdező kommentje:
hááát nem is tudom nekem olyan fura összesározni egy szép nagy 140 literest.... de az igaz hogy a halak se csinálnak sok mindent de az akvarisztikánál nem is a halakról van leginkább szó manapság inkább a díszek a növényzet és utána a halak bár én nem ilyen beállítottságú vagyok de sokan így vélik.
2011. jan. 18. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is a növényekre fektetek hatalmas hangsúlyt, a halak és garnélák csak hab a tortán, ők a korona az egész csúcsán. Én egy ilyen sáros akváriumot alaposan benövényesítenék, hogy mutasson, és keresnék a hangyák mellé valamilyen rovart, mondjuk sáskát (ha nem falják fel). Utána kell olvasni. Persze csak ha ingyen kapnám, amúgy eszem ágában nem lenne hangyákat fogdosni bele:D Kimegyek az udvarra/utcára és megnézem őket, aztán helló :D
2011. jan. 18. 21:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Én láttam egyszer Olaszországban, Triest-ben egy ilyen kis miniállatkertet, vagy tropicariumnak volt kiírva, vagy nemtom minek, hát voltak benne madarak, meg mindenféle bogarak, és volt egy érdekes hangyafarm is, tök poén volt.

Úgy volt, hogy volt egy kb 50 literes akvárium, benne valami nagy dzsuva sok föld, meg nemtom mik, ez volt egy asztalon. Aztán az akvárium tetején végig volt téve egy nagy faaág, és az egy másik asztalra átnyúlt, és ott meg levelek voltak kirakva.

Aztán az valami különleges hangyafaj volt, nemtudom a nevét de azt csinálták, hogy a leveleket apróra rágták, és vitték át a faágon keresztül a kis akváriumukba.

Tehát ilyen nagy levelekkel mentek a hátukon a faágon ide-oda, és máshova nem is másztak szanaszét. Ezt így olyan érdekes volt látni.

Jó mondjuk otthonra nem csinálnék hangyafarmot, mert mivan ha kitalálják hogy a konyhaasztalon több morzsa kaja van, kiszabadulnak és elárasztják a lakást, vagy mittomén :)

Ez lehet jó akváriumnak, de mondjuk az is lehet hogy valahol ereszt, azt nem tudhatod, akkor viszont max egy terráriumot lehet belőle csinálni (vagy megragasztani).

2011. jan. 20. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!