Szerintetek milyen növény felelne meg a körülményeknek?
Figyelt kérdés
hétfőn mennénk ujj halakat és növényeket venni. az akváriumom 39 liter körül van. van szűrő, melegítő és villany , alul kövek vannak. eddig ilyen növényem van: anubius. halaim: neon, platii, dánió.. milyen növény lenne megfelelő a körülményeknek és a halaknak ?2011. jan. 16. 14:13
11/17 A kérdező kommentje:
nem veszek többet. amit leirtam abba beleraktam aokat amiket veszek mert most nyolc halam van.
2011. jan. 16. 15:14
12/17 anonim válasza:
Akinek van egy kis esze az nem hallgat olyan emberekre, akik semmit nem értenek hozzá. Mert az eladók nem szakemberek, csak van bolti eladó végzettségük és kb. ennyi. És nekik az az érdekük, hogy eladjanak neked mindent, ami csak tetszik. Ha meg tájékozódtál az igényeikről, akkor minek akarsz mégis még több halat venni? Ahogy Murr írta, nem szép a döglött hal...
13/17 A kérdező kommentje:
tudom hogy kicsi az akvárium de évvégén kaok nagyobbat, addig meg nem akarom hogy szenvedjenek a magánba a neonok és a dániók.. csak nekik akarok venni párokat.
2011. jan. 16. 15:19
14/17 anonim válasza:
Év vége az még 1 év múlva lesz. 2ezer Ft-ot sajnáltok? Akkor minek halazol? Nem kell nekik társat venni. Ha már így elvannak akkor hagyd őket békén. Több hallal csak ártanál, inkább növényeket vegyél bele, amiket ajánlott Murr neked.
15/17 A kérdező kommentje:
nem ugy évége hanem suliba évvége. juniusba.
2011. jan. 16. 15:22
16/17 A kérdező kommentje:
amugy nem a pénz számit ...
2011. jan. 16. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!