Akváriumi háttér (Bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Csináltam az aksiba hátteret hungarocelből , lekentem 2x EPS el(csemperagasztóval). A halaknak nem lesz bajuk ha egy két kis szem le"oldódik" (itt az EPS re gondolok)?
2011. jan. 14. 20:48
1/4 anonim válasza:
Az igazság az hogy ezt a csemperagasztót nem nagyon ismerem, viszont ha lekented a hungarocellt és száradási időként vársz 2 napot majd a két nap után beragasztod és azzal is vársz egy olyan 1-2 napot akkor elvileg semmi bajuk nem lesz a halaknak.
2/4 A kérdező kommentje:
Okés köszi a gyors választ :)
2011. jan. 14. 20:55
3/4 anonim válasza:
Fontos dolog még hogy áztatni kell mielőtt visszarakod a halakat.A csemperagasztóból nagyon sok minden kiázik.Tapasztalatból tudom.Én úgy csináltam hogy először 1 napig áztattam majd vízcsere aztán még 2 napig, megint vízcsere és még egyszer addig még be nem fogta a vizet.Onnan tudhatod hogy esetleg nem ázott ki rendesen hogy habzani fog a víz teteje ha megy a levegőztető.Ennél a márkánál(EPS) nem tudom hogy mennyire fontos a kiáztatás mert nem ismerem.Ha nem fogja be a vizet akkor jó minőségű és biztonságos a halakra nézve.Ha elszínezi a vizet akkor már lehetnek gondok.
4/4 Gregory730 válasza:
én is ugyan igy csináltam és már megvan vagy 4 éve és semmi baja a halaknak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!