Rumcájsz kérdése:
A kókuszdió héját ki kell főzni mielőtt beteszem? Vagy valami más fontos dolog. Vagy be se tegyem?
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 19:12
1/3 anonim válasza:
Be lehet tenni, az én halaim szerettek körülötte úszni, de mondjuk én alaposan átmostam, átsikáltam, aztán kifőztem, biztos ami biztos... Ki tudja, mennyi minden került rá, mire idáig eljutott.
2/3 anonim válasza:
Először is félbefűrészeled az egészet. A levet kiöntöd belőle, majd egy kanállal kikaparod a fehér részt majd az alatta található barna réteget is. Fúrd meg a 3 lyuknál hogy szúrődjön be egy kis fény. Ezután késsel kapard le kívűlről a barna szálakat amíg sima nem lesz majd ezt finomítsd egy kis smirglivel esetleg. Miután megkaptad a pucér vázát akkor tedd bele a forróvízbe kb olyan 5 percig forrjon a vízben. Ezután 1-2 napig áztasd vödörben majd ezután mégegyszer forrald de most csak 1 max 2 percig és mehet bele.
3/3 anonim válasza:
A természetben is úgy kerül be egy fa a vízbe, hogy zuhanás közben sterilizáló sugárzás éri, alaposan lesikálódik és még meg is főződik.
Vasfa szokott néha penészedni, de azon is segít a sós fürdő.
Tehát nem lesz semmit baj, ha csak úgy berakod, de a magad megnyugtatása miatt most le forró vízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!