Látta már valaki a Malawi-tó sügérvilága című dvd-t? Megéri az árát?
Létezik ilyen DVD? Hol lehet kapni?
Még nem hallottam róla, de nagyon érdekelne.
Köszi
Üdv,
Murr
Lukács László - Sinkó Gábor: A Tanganyika- és a Malawi-tó sügérvilága? Arra sokunknak fáj a fogunk. =)
Valahogy meg kell oldanod, hogy hozzáférhetővé tedd a ,,sügeresek Bibliáját". =)
Üdv,
A könyv megvan, a DVD-t a www.sugerfold.hu oldalon lehet megrendelni e-mailen vagy telefonon!
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen ez a dvd mert a páromnak szeretném szülinapjára(nekünk is ilyen halaink vannak)csak nem akarom, hogy csalódás legyen!
Kerestem, de sehol nem találtam előzetest, vagy letölthető formátumot. Mivel a könyv nagyon jó, a DVD szerzője pedig ugyan az, szerintem nem lehet rossz. Ha a párod ilyen sügéreket tart, akkor biztosan szívesen megnézi őket az eredeti élőhelyükön, engem is érdekelne bármi, ami halas. Szerintem jó ajándék.
Amit még tehetsz, hogy regisztrálsz akvarista.hu-n, ott van szakirodalmakkal foglalkozó topic, üzenőfal, sügeres fórum, biztosan találsz valakit, aki látta már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!