Tegnap vettem 1 sziámi harcoshalat, és magába van fordulva. Ez normális?
A fenébe... Szilva, te már tettél fel itt kérdéseket, azt hittem figyelmesebb vagy és érdekelnek a halak...
Betta- aranyhal: A betta 26 fokos hőmérséklet alatt fázik, depressziós, hamarosan elpusztul. Az aranyhal 24 fok felett betegségre hajlamos, nem bírja ezt a hőmérsékletet, egyszerűen nem tudja tartósan elviselni, elpusztul. A bettát szétszedi az aranyhal nagyon hamar, hacsak nem a hőmérséklet miatt döglődik. A guppikat szintén. Már, ha van elég ideje akkorára nőni, hogy ez megtörténjen. A páncélosharcsák rajhalak, szintén nem érzik jól magukat. A történet végén győztesként talán az ancit hoznám ki, már ha hajlandó vagy zöldséggel etetni és van fa az akváriumban. Nincs? Gondoltam...
Nevezd szakértőnek az okj-s bolti eladókat, de azért a linkelt oldalak és egy könyv elolvasása rádfért volna. De az ilyen haltartóknak hiába magyaráz az ember.
Jesszus, ezt még olvasni is rossz. Egy picit jobban mélyedj el az akvarisztikában.
A bettának minimum 25-26 fok kell. Az aranyhalnak viszont -akiket általában kerti tavakban tartanak, télen is!!!- ez nagyon sok.
Valamit találj ki, mert valamelyik hal így ki fog nyiffanni. Ja, és ha a betta hím, akkor szét fogja szedni a fátyolos uszonyokat:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!