Mi a véleményetek, a Happy Life Happy plant (profito) termékről?
Elvileg 5 ml/100 liter hetente az adagolása, viszont hallottam olyat, hogy inkább naponta adagoljam.
54 literes aksim van, ahhoz akkor hetente kell 2,5 ml. Akkor az napi 0,36 ml. Hogy a fenébe mérjem ezt ki? :)
Alapkérdésre: Szerintem jó, minden megvan benne ami kell.
Szerintem rá van írva, hogy 1 csepp hány literre, az alapján kiszámolhatod, de azért nem kell ezt vérpontosan betartani. Adhatod akár hetente 2x 2 adagban, vagy ahogy kijön. Azért ajánlott elosztani, hogy soha ne legyen túl magas a koncentráció, mert az érzékeny szervezeteket (garnélák például) megviselheti. A másik meg, hogy nem alakul át felhasználhatatlan kalátokká, de ez előírásos használat mellett nem valószínű, hogy bekövetkezik. Tehát csak ha profin akarod csinálni, akkor oszd be napokra.
Köszi Murr!
Ismét a növényes e-milaezgetős voltam! :) Lassan már jövök Neked valamivel, annyit segítettél!
Lassan már megvan minden a hétvégi átalakításhoz. Elvileg a növények is jönnek pénteken. Már csak egy üres aksit kell szereznem, ahol átvészelnek három napot a halacskáim (belső hátteret is ragasztanom kell). Ha kíváncsi vagy elküldöm majd az eredményt képekben!
Ja, és még biztos kérdezni fogok :)
Üdv!
Okés Murr, meg fogom lesni az akvaristát. Ha nem talállak, majd megkereslek mail-ben! :)
Üdv!
Naponta adjál 2 ml-t az 54 literbe. A gyári adagolás dupláját szokták ajánlani akvakertészek.
Én 100 literbe teszek naponta 3-4 ml-t. Azóta elindultak a fejlődésbe a növényeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!