Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mikorra várható? Vagy felesleg...

Mikorra várható? Vagy feleslegessen raktam szülőszobára? Kép lent!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

na szóval mikorra várhatok hogy lesznek kis guppiaim? Vagy nem is terhes? Lehet hogy feleslegesen raktam szülő szobára?:)

csak igy tudtam lefényképezni, remélem azért ki tudjátok belölle venni:)

2011. jan. 12. 20:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem az anya nem ette meg, még napokig velük volt, nem is tudtam, hogy ő is veszélyt jelenthet. Nekünk van 3 harcsánk, abból az egyik cápaharcsa, és azok ették meg a kicsiket, mi csak tőlük féltettük, meg a fiú guppiktól. Én írtam a hálós baromságot..:D
2011. jan. 12. 22:10
 12/14 Doruss ***** válasza:
Ne engedd ki, előbb győződj meg, hogy biztosan terhes-e. Nekem (főleg az 1. alapján) terhesnek tűnt. Szerintem várj még mondjuk egy hetet, aztán ha megszül, akkor oké, ha meg nem, akkor hátha megnő mégjobban a hasa, és akkor majd egyértelmű lesz.
2011. jan. 12. 22:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne bonyolítsd ennyire túl, nem kell oda több háló, nem zabálja be őket 10 másodperc alatt, nálam társasban sem ették meg soha őket. Ne is zavargasd, mostmár ne vedd ki, ne világíts túl erősen. Nekem az a fura, hogy az első képen megvan a fekete folt, a másodikon nem látom. Csak akkor számíts picikra, ha az a folt állandóan ott van és növekszik, hiszen azok maguk a picik. Minden esetre légy türelmes és ne piszkáld, meglesz az hamarosan, olyan nincs, hogy egy guppi nem hasas :)
2011. jan. 12. 22:17
 14/14 Salx Narval ***** válasza:
Csinálj 30%-os vízcserét, azonos fokú klórtalanított vízzel,árnyékold le, és 1-2 fokkal emeld a hőmérsékletet, ha még lehet.Ez elősegíti az ellést.Én is terhesnek vélem, bár valóban nem látszik a második képen a folt, de lehet, hogy csak rossz a kép.
2011. jan. 13. 05:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!