50 literes akváriumba hány aranyhalat?
van egy 50 literes akváriumom, és szeretnék bele aranyhalakat venni. hány darabot ajánlanátok? és mellé milyen halakat? élő vagy műnövényt vegyek? élő növénnyel sok a baj?
előre is köszönöm a válaszokat!
Egyet sem... Aranyhalat 100 literesnél kisebb akváriumban nem tartunk, nekem 3 van 130 literben, de az igazi ismerőik ezt is sokallják. Ráadásul az aranyhalakat nem társíthatod más halakkal, maximum algaevőkkel, de nekik is kicsi az 50 liter. Ha pedig nem tudsz dönteni az élő és műnövény között, mert sok vele a baj, akkor nem szabad akvarisztikába kezdened. Kérlek, olvass kicsit utána, mert ennek így csalódás lesz a vége, így nem szabad belekezdeni. És ez nem lecseszés, vagy okoskodás akar lenni, merthogy én milyen jól tudom, meg ha nekem ekkora helyen vannak, akkor másnak nehogymár 50 literben legyen. Nem. Ez felebaráti jótanács volt.
http://www.youtube.com/watch?v=viG9WyTo_JU
Nézd meg ezt a videót, te egy ekkorára megnövő halat szeretnél 50 literben tartani.
Még pár példa:
egyet se...
Inkább válasz valami más fajta halakat...
pl. zebradánió,kolibrihal,törperaboza...stb.
itt nézz körül sok jó információt talállsz a halakról, halnépességet is leirja hogy melyikből hányat és hány literben szabad tartani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!