Növényes aksit lágyíthatom sima ioncserélt vízzel, olyan egy harmad arányban?
Ééééértem én hogy a halak nem lesznek vízkövesek!!! :) :)
A növények miatt gondoltam erre a megoldásra. A sima csapvíznél valamivel lágyabb kellene nekik.
Tovább gondoltam a kérdést. Hetente egy 30%-os vízcserét is megoldhatok ioncserélt vízzel?
Köszi mindenkinek!
A halak nem, de nekem Boraras Brigitte van, az igényli. Meg a garnéláim is szeretik.
Pl egy Yellow garnéla sima cspvízben olyan semmilyen színű, de egy lágyvizes kombóban egészen rikító citromsárga lesz.
A növények meg szintén nem szeretik a kemény vizet általában, persze az igénytelen növényeknek tökmindegy.
Egyébként az esővíz is lágyabb mint a csapvíz, és a legtöbb tó abból van :)
Mondd a címet! Csomagolok Neked pet palackba! :)
Tudok még egy megoldást, ami ráadásul gazdaságos is (bár nem annyira mint az esővíz)... Tesco! :)
Még egy kérdés! Kíváncsi lennék a véleményetekre!
Két vas-fás, mohás, "füves", két színű aljzathoz (fekete-fehér), ragasszak-e fekete hátteret?
Szerintem vagány lenne! Főleg hogy a fekete aljzat az előtér egy részében van, a fehér hátul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!