Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen halat lehet ilyenbe...

Milyen halat lehet ilyenbe tartani?

Figyelt kérdés
szeretnék halat. van már egy akváriumom abba vannak halak. de szeretnék a szobámba is egyet . ugy gondoltam hogy veszek egy kis akváriumot. olyan 7-8 litereset és abba tartok egy halacskát aminek nem kell szürő, világitás. stb.. nem gömbakvit akarok mivel betiiltották hanem egy sima négyszöeleteset. milyen halnak felelnek meg ezek a körüülmények? sürgős.légyszi segitsetek
2011. jan. 8. 15:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%
Vannak bettatartók melyek 5-10 literesek.Igaz én nem tartom jónak,de a boltokban is ilyen néven kapható.Én azt tanácsolom,hogy 20liter alatt ne tartsál semmilyen élőlényt!
2011. jan. 8. 19:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a bettatartót ne reklámozd... :( Sajnos sokan elhiszik, hogy alkalmas haltartásra... pszt...

Az artemia jó ötlet, szívesen megveszem és továbbgondozom a túlszaporulatot vegyes akváriumomban :)

2011. jan. 8. 19:52
 13/15 Doruss ***** válasza:

Hát... Artemián meg hasonlókon kívül mást tényleg ne tarts benne... Nem értem, ha már halak kellenek, miért nem jó a rendes felszerelt akvárium? Oké hogy kezdetben drága, de aki nem képes rászánni ennyit, annak nem valók halak.

Vagyél inkább mondjuk egy 20 litereset bele felszerelést, és azzal már mész valamire, pl. tarthatsz benne egy darab bettát. Amúgy egy ekkora akváriummal sincs több gond, mint egy 8 literessel, amit ráadásul berendezni sem lehet túl jól.

2011. jan. 8. 20:14
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Távol álljon tőlem a bettatartó reklámozása.Bettának minimum 20 literes, aki a bettatartót kitalálta maximum 300 literes akvárium!
2011. jan. 8. 20:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Amikor a triopsot említettem erre gondoltam:

[link]

nem pedig az Artemiára.

Miért kellene bajlódnia sós víz beállításával.

2011. jan. 9. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!