Mennyibe kerül mostanába egy akváriumba való hal?
Figyelt kérdés
5 éve volt de még kicsi voltam és nem emlékszem rá.
Nem szeretnék nagyon drágákat elég az olcsó is gondolom bolt-tól is függ.
Valaki nem tud Tatabányán halas boltot ahol ilyen halakat tudnék venni?:)
Köszi
2011. jan. 7. 19:57
1/7 anonim válasza:
Hát ez változó,a nem extra halak pl a zebra dánió,neon hal,ezek párszáz forintosak...4-5száz sztem.
2/7 anonim válasza:
nekem van egy folyóiratom amibe bennvannak a halüzletek mondom is h mi v an tatabáányán.
- zoo traubert diszállat-kereskedés
- happyfish márkaboltn. bh akvarisztika. ha mondjam h hol vannak irj és azt is leiirom
3/7 A kérdező kommentje:
Szia köszi mind2 töknek ! jól jönne a cím is előre is köszi!
2011. jan. 7. 20:30
4/7 gfero válasza:
a zebradániok ,neonok,guppik,fekete tetrákat,lazacokat már megveszed 200-300 ft-ért
5/7 anonim válasza:
Zebra dánió 190, guppy 290 az alpha zoo üzletekben.
6/7 anonim válasza:
A Google szerint:
FICÁNKA DÍSZÁLLAT KERESKEDÉS, TATABÁNYA, MÁRTÍROK U.105-106.
Fisch Díszállat és Horgászcikk Szaküzlet 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos utca 55.
DÁNIÓ DÍSZÁLLAT ÉS EMLÉKPÉNZ KERESKEDÉS 2800 Tatabánya, Mészáros u. 4.
Ezeket megpróbálhatod.
7/7 anonim válasza:
Tatabányán nem tudom mennyi, Pesten 100 Ft-ért láttam neon halat, 150-ért zebradániót és endlert, de szerintem mindegy hogy mi itt mit mondunk mert úgyis az lesz hogy te ott bemész a legközelebbi boltba és megkérded mi a legolcsóbb. Nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!