Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Kedvenc halfajták?

Kedvenc halfajták?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 19:49
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
jézus 20:26 mit linkeltél??? meg akartam nyitni, el kezdet pörögni valami zöld csík, és írta angolul, hogy 2vírus, 3 vírus, 5vírus:S:SS
2011. jan. 6. 20:28
 12/35 gfero ***** válasza:
100%
nekem a leopárd íjhal,ruszó fűrészesfogú sügér,zebra tűzhal,pulykahal és még nagyon sók
2011. jan. 6. 20:53
 13/35 anonim ***** válasza:

[link]

Itt egy jó link :D

2011. jan. 6. 21:01
 14/35 anonim ***** válasza:
20:14 - Sajnos a ramireziket nem ismerem, én is csak a diszhal.infon lévő dolgokat tudnám elmondani. Ami biztos, hogy rengeteg odafigyelést érdemel, mind a vízparamétereket (keménység és Ph) be kell állítanod, mind a szűrésre oda kell figyelned, talán egy külső szűrő sem túlzás, vagy egy kis SZAT-os rásegítés. De ez csak okoskodás részemről, nem vagyok otthon a témában.
2011. jan. 6. 21:28
 15/35 anonim ***** válasza:

Murr köszi a választ

Azt hiszem csak ábránd marad, nem szeretném, hogy miattam pusztuljanak el, úgy mint a két Diszkoszom:( egy hétig lelki beteg voltam, és a mai napig haragszok magamra, hogy hogy is gondolhattam, hogy sikerül majd őket megtartani, erre "megöltem őket" a tudatlanságommal:S:S

2011. jan. 6. 21:33
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát a diszkosz amilyen szép, olyan nagy a helyigénye - és más igényei is elég magasak. :) Minimum 200 literes akvárium kell neki, 500-600 literre lehet tenni 7-8 halat. 2-t tartani meg szerintem nem igazán látványos, és jobban is érzik magukat ketten. Nekem is nagyon tetszik, én is szeretnék majd egyszer diszkoszos akváriumot, bár páromnak sajnos nem nagyon tetszenek, nem tudom miért :( Pedig szerintem az egyik legszebb halfaj, de egyelőre maradnak a Malawi sügérek :) Meg nemsoká lesznek vitorlások, neonok, vitorlásból is különlegesebb színűeket szeretnék (pl. hófehér, korom fekete, koi...). :)
2011. jan. 6. 21:40
 17/35 anonim ***** válasza:

szerintem is nagyon szépek, és a mai napig nagyon sajnálom őket:(

hát ha még leírnám, hogy a teleszkóp szemű halaimmal mit csináltam:( bár akkor még kicsi voltam, és nem is gondoltam, hogy azt a "vizet" nem nekem készítette ki anya, mikor előtte este megkértem, hogy forraljon vizet és másnapra szépen lehűl...

2011. jan. 6. 21:44
 18/35 anonim ***** válasza:
Hát igen, nekem barátnőm van odáig a diszkoszokért, mióta látott néhányat eléggé utálja a guppikat :DD De egy 600 literes akváriumot 30 fok körülire fűteni, fenntartani, hát, nem diákhitelből fogom az biztos:D
2011. jan. 6. 21:45
 19/35 anonim ***** válasza:

Nekem ez az átlátszó fejű hal:

[link]

2011. jan. 6. 21:57
 20/35 gfero ***** válasza:
100%
a ramirezit nem ajánlom vegyes aksiba .nagyon kényes a legkisebb ingadozásra beleértve hőfok ,ph,nitrit nitrát már elpusztulnak .a 6-7 ph lágy vizet szeretik és csak párban érzik jól magukat .ha tudod biztosítani nekik a víz minőségét az egyik legszebb édesvízi hal
2011. jan. 6. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!