Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Miért csipkedi a szivárványos...

Miért csipkedi a szivárványos guppim a plattimat? Folyton a nyomában van, és bele-bele csíp.

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 16:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja és előző vagyok a 9:15ös válaszodva reagálva nem igazán ismerem az ottani eladókat, bár azt mondták hogy ,,nem suttyó hely,, , ennek ellenére nem igazán értem hogy mért ne vehetnél nőstényeket és mondjuk ők elszaporodnak maguknak, igaz hogy egy idő után vigyázni kell hogy beltenyészet ne legyen de nem tudom hogy lehet, hogy ez akár egy olyan fogás hogy ne szaporodjanak hanem ha majd hal kell gyere ide és vegyél.... Nem tudom most lehet én vagyok rosszindulatú de sajnos a magyar alapeszméket és főleg az ilyen embereket alapul véve nem kizárt.
2011. jan. 3. 22:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Most ezzel arra célzol utolsó, hogy majd tőlem vegyen halat? Hát tőlem biztos nem fog, mert nekem van vagy 120 afrikai sügérem, meg jó pár anci meg páncélosharcsa, kizárt, hogy ebből akarna venni a guppijai közé :)
2011. jan. 3. 22:34
 13/15 anonim ***** válasza:
utolsó nem nagyon tudom ezzel mire célzol vagy valami mert én semmire nem utaltam hogy tőled kéne halat venni és egy az hogy a kérdezőnek válaszoltam, kettő azt se tudom te kivagy szóval nem mondtam hogy tőled vegyen halat, 3 ha megértenéd a kommentemet ez csak egy vélemény volt.... továbbra sem értem ez honnan jött hogy tőled kéne halat venni. Én a kérdező 9:15ös válaszára reagálva írtam amikor írta hogy azt mondta az eladó hogy ne legyen nősténye mert sokat szaporodik.....
2011. jan. 4. 20:16
 14/15 anonim ***** válasza:
ja ha azt értettétek félre hogy gyere ide és vegyél ezt az eladó szájából gondoltam. Mármint hogy azt akarja hogy menj oda és ott vegyél halat....
2011. jan. 4. 20:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, ezt értettem félre, meg azt, hogy "az ilyen emberek...", bocsi, mostanában kicsit össze-vissza áll a fejem, most is épp majd' szétrobban, örülök h látok :)
2011. jan. 4. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!