Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Lehet-e a bohóchalat egyedül...

Lehet-e a bohóchalat egyedül tartani? Help me! PLS! ♥

Figyelt kérdés
A bohóchalat egyedül vagy párban lehet tartani, vagy csak 8 fős csapatban lehet ? A terráriumot hogy kell berendezni ? Kb. mennyibe kerül a Bohóchal felszereléssel ?
2010. dec. 26. 19:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Istenem ezt a sok okost...Írtok itt össze vissza...

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:50

Azt se tudod miről beszélsz barátom... nah akkor ballagj el a tengeri akváriumodig, jah hogy nincs, akkor kisegítelek, a legfontosabbat hagytad ki, ÉLŐKŐ! Akvárium kíma, vagy egy sima split klíma, sokkal többet használtam a klímát mint a fűtőt, merthogy a bohócok sokkal érzékenyebbek a melegre mint pl a neon halak... kémiai szűrőt nem is látott az akváriumom, természetesen Berlini típusú! Lehet egyedül tartani de úgysem fogod, akkor ruházz be, pénz ne sajnálj, nem fog 200-ba megállni ha komolyan elkezdesz foglalkozni vele :) hidd el... én is azt hittem az elején, de nem fog! Arra meg,h nem kezdő akvaristának való annyit írok,h előbb volt meg a tengerim mint az édesvízim csak rendesen fel kell készülni rá ;)a bohóchal árára meg nem írok semmit... nincs az 10rongy... legalábbis nekem nem volt annyi!Sok sikert!

2010. dec. 27. 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Jéézusom..látom vannak fogalomzavaraid bőven :O!Nem ártana még alaposan utána olvasni a dolgoknak!!
2010. dec. 28. 13:05
 13/14 A kérdező kommentje:
NEE ITT VESZEKEDJETEK! ÉN IS ÚGY TUDOM, AHOGY ÍRTÁK! SZÓVAL IGENIS FOGOK VENNI!
2010. dec. 28. 16:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Na itt a remek példája annak, aki gyilkolja a tengeri halainkat, aztán mi meg a CIT limit miatt nem kapunk értelmes állatot...

[link]

Tanulmányozd itt a leírtakat.

2010. dec. 28. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!