Honnan rendelitek a növényeket?
Veszem boltban. Nem olyan nagyértékű dolgok, hogy megérje kifizetni a postaköltséget.
Egyébként meg google:P
hát nem tudom mire gondolsz, de ha akváriumi növényre, akkor SEHONNAN!
Bátyám mondja mindig (nagy akváriumos), hogy rendel a franc, ő akkor nyugodt, ha a saját szemével látja, hogy egészséges-e az a növény, és úgy összességében, hogy minden rendben van-e vele!
Ha nem ehhez kapcsolódik a kérdésed, akkor bocsi:P
22L
de hülye vagyok, oké már látom Halak, akvarisztika!:)
második voltam
Növényt nem szabad rendelni.
Habár vannak olyan boltok amelyek vállalják a hogy elküldik futárral de azt nem garantálják hogy megérkezik :) (nem is csoda)
Nem bírja ki a növény a hideget :)
Én még régebben vettem növényt télen de akkor is mondta a boltos hogy lehetőleg fűtött helyen szállítsam haza mert "kifázik" és vége.
Viszont úgy rendelhetsz hogy a közeledben lévő akvarisztikában ha van honlapja és előrendelése akkor megrendeled a növényeket és érte mész :)
A növények szépek, egészségesek, csigamentekek, a szállítás korrekt.
Ha valaki ritkább fajokat szeretne, nehezen ússza meg rendelés nélkül. [link]
Őket dícsérik a legtöbben, de elég drágák. Hétköznapi fajokat nem éri meg tőlük venni.
Télen szerintem nem a legjobb ötlet vízinövényt rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!