Mondanátok nekem növényeket? Ami fontos, hogy kevés fénnyel is beérje és beszerezhető legyen.
na azt vettem egyet és az az egy bírja idáig,remélem így is marad.
Kellene még valami ami elfér egy 45l -be,mert sok növényt szeretnék a neonoknak.viszont az én neonjaim nem bírják a fényt,rögtön elbújnak ha kirohad az úszó májmohám a tetejéről,muszály árnyékolnom az akváriumot.Esetleg úszó növény,ami nem fényigényes nagyon ?
Én ugyanezzel a problémával küzdök egy ideje, mert a halaim mellett nem tudom megteremteni a növényeknek megfelelő körülményeket. Az anubias-félék tényleg elég szívósak, nálam azok elég jól beváltak. Egyébként kitapasztaltam, hogy az olyan növények szívósabbak és jobban bírják a kevés fényt, meg az olyan tényezőket, ami a legtöbb növénynek nem jó, amiknek nagyobbak a levelei, szóval nem ilyen "tűlevelű" meg nem ilyen kis vékony, gyenge levele van, hanem nagyobb és erősebb, és a szára is vastagabb. Állítólag a jávai moha is szívós, bár azt én még nem próbáltam.
Remélem, érthetően magyaráztam!
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!