Gurámi oldalra dől. Mi lehet a baja?
Takarítás = hal ki egy zacskóba (állatkereskedésből kapottba) a saját vizével. Vizet az aksiban felkavartam, kiszivattyúztam az ürüléket a víz aljából. Ezáltal kb a víz harmada lement, így ezt pótoltam. Aquatant használam hozzá. Ezután hal zacsistól vízbe, majd egy óra múlva ki a zacsiból.
Márvány gurámi. 1 éve így csinálom vele, és sosem volt baj. Sőt, a költözést is gond nélkül kibírta. Azért van egyedül, mert a társa elpusztult úgy fél évvel ezelőtt. Utána nem volt lehetőségem halat venni, most meg hogy megszokta az egyedüllétet, nem akarok betenni senkit, ne legyen feszültség belőle. Egyébként szem előtt van, jövünk megyünk előtte egész nap, nézegetik a gyerekek stb... tehát nincs egyedül. Egyébként meg barátságos halacska, követi az ujjunkat az üvegen, és reggel ha előveszem a kajás zacskót, már jön fel érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!