Venni fogok red cherry garnélákat (10 db-ot), csak az a gond, hogy nincs akváriumom. Hogyan tudnám őket tartani?
Már bocsi,de hogy akarsz egy vízi élőlényt tartani ha nincs is aksid?O.o
A kádban vagy a wc csészében??esetleg műanyag dobozban...Vegyél legalább egy 10 literes aksit annyi már elég nekik és csak akkor szerezd be őket.
Én 2 hónapig egy 10 literesbe tartottam őket, levegőztető és szűrő nélkül.
Viszont volt benne egy vasfa, egy kis jávai moha, pár szál hínár, egy kis békalencse, meg fölötte egy lámpa.
Ez ilyen nano akvárium volt. És jól nézett ki.
Aztán ezek ott elkezdtek szaporodni.
2 hónap alatt 6db Red Cherryből lett így 30db nálam.
A vizet se sűrűn cseréltem, mert nehéz. Könnyen beszívtam a Redeket a csőbe. Aztán kötöttem hajgumival egy kis darab szunyoghálót a leszívó cső végére és akkor úgy jobb lett. Előtte harisnyával is próbálkoztam de az túl sűrű volt, akkor meg nem szívta a vizet se a cső, meg a koszt se, szóval a szunyogháló a nyerő.
De talán rakhatod egy 5 literes befőttes üvegbe is, ezek úgy se tudják hol vannak, nem olyan okosak.
Akkor vegyen a kérdező egy 20 literes akváriumot,
azt kb 2ezerért lehet kapni, csak jobb mint egy műanyag vödör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!